Despre noi

Enduro Rollin' Through the Wild: Saddle up for Adventure!

Suntem o echipă tânără și dinamică, alimentată de o pasiune nemărginită pentru sporturile cu motor, în special pentru cele pe două roți. Cu 16 ani de experiență în domeniu, suntem nerăbdatori să îți oferim experiențe memorabile. Ne bucurăm de escapadele în zonele sălbatice, departe de aglomerația orașelor și suntem mereu în căutare de noi provocări și aventuri în șa, totul într-un cadru legal.

Tour Enduro

Traieste aventura vietii tale cu Tour Enduro Romania

Ready to ride?! Indiferent dacă ești gata pentru provocări extreme cu Enduro pe terenuri solicitante sau preferi să te relaxezi într-o plimbare pitorească cu eBike-ul pe cărările de munte, avem multe opțiuni pentru tine și gașca ta!

  • Închiriere motociclete Enduro: Cucerește cărările munților cu motocicletele noastre enduro și testează-ți limitele!
  • Închiriere ATV-uri în Zărnești și Bran: Explorează peisajele fermecătoare ale zonei într-un mod distractiv și aventuros.
  • Închiriere biciclete electrice/E-bike în Piatra Craiului: Bucură-te de libertatea și frumusețea naturii pe două roți, fără efort.
  • Închiriere Snowbike/Snowmobil: Experimentează senzația unică de a zbura peste zăpezi și trăiește distracția la cote maxime!

Aventură și peisaje care iți taie respirația

Cu 10 motociclete enduro, 14 ATV-uri, 19 biciclete electrice și o gamă variată de snowbike-uri de închiriat, avem tot ceea ce îți trebuie pentru a trăi o aventură unică și plină de adrenalină, inclusiv echipamente complete. Cu ghizi experimentați și trasee meticulos pregătite, atât pentru începători cât și pentru cei avansați, vei experimenta bucuria pură a libertății.

Contact Icon
Tour Enduro Romania - Închiriere motociclete Enduro și ATV-uri în Zărnești și Bran | Descoperă aventura pe două roți în România cu Tour Enduro! Închiriază motociclete Enduro și ATV-uri în Zărnești și Bran pentru explorări îndrăznețe . În plus, închiriem și biciclete electrice și snowbike-uri pentru experiențe. Rezervă acum pentru distracție garantată și peisaje care îți taie respirația! - Înapoi Sus
Tour Enduro Romania - Închiriere motociclete Enduro și ATV-uri în Zărnești și Bran | Descoperă aventura pe două roți în România cu Tour Enduro! Închiriază motociclete Enduro și ATV-uri în Zărnești și Bran pentru explorări îndrăznețe . În plus, închiriem și biciclete electrice și snowbike-uri pentru experiențe. Rezervă acum pentru distracție garantată și peisaje care îți taie respirația!