E-bike

10 motociclete Enduro
10 motociclete Enduro

Descoperă senzația de libertate și aventură cu flota noastră de 10 motociclete Enduro. Cu motoare puternice și suspensii robuste, vei explora terenurile accidentatele din Brașov, Zărnești și Piatra Craiului cu încredere și stil.

14 ATV-uri
14 ATV-uri

Explorează terenurile sălbatice din zona Zărnești-Bran cu flota noastră de 14 ATV-uri. Indiferent dacă alegi să te avânți pe cărările montane abrupte sau să străbați pădurile dese, ATV-urile noastre sunt pregătite să te ducă în aventura vieții tale.

19 biciclete electrice
19 biciclete electrice

Vrei să mergi într-o plimbare liniștită? 16 biciclete pentru adulți și 3 pentru copii sunt pregătite să te poarte în șa. Cu ajutorul lor, vei naviga cu ușurință prin peisajele pitorești ale munților, bucurându-te de fiecare moment și de priveliștile superbe.

Închiriere e-bike

Descoperă senzația de libertate pe două roți . Cu bateriile încărcate (ale e-bike-ului) și cu inima plină de entuziasm, te invităm să pornești într-o călătorie către senzații noi și amintiri de neuitat. Tocmai de aceea închiriem biciclete electrice (e-bike) și iți punem la dipozitie și un ghid care să te poarte pe potecile din Piatra Craiului.

Închiriază acum una dintre bicicletele noastre E-Bike și bucură-te de libertatea de a te plimba printre minunile naturii fără nicio restricție. Indiferent dacă optezi pentru o aventură solo sau pentru o excursie în familie sau cu prietenii, E-Bike-urile noastre sunt pregătite să-ți transforme fiecare moment într-o experiență memorabilă.

Aventuri pe e-bike

Indiferent dacă eșți un ciclist experimentat sau un începător dornic să descopere frumusețea munților, vei găsi că E-Bike-urile noastre sunt instrumentele perfecte pentru aventurile tale în Piatra Craiului. Respiră adânc aerul proaspăt al munților și bucură-te de frumusețea fiecărui moment petrecut pe bicicleta electrică.

Indiferent dacă mergi singur sau însoțit de prieteni și familie, vei crea amintiri de neuitat în mijlocul acestui peisaj spectaculos. Nu mai aștepta! Închiriază acum una dintre bicicletele noastre E-Bike și fii pregătit să trăiești o aventură în mijlocul naturii!

Testimoniale

Tour Enduro
Contact Icon
Închiriere biciclete electrice | E-bike în Piatra Craiului - Tour Enduro Romania | Explorează frumusețea munților Piatra Craiului cu biciclete electrice/E-bike de închiriat de la Tour Enduro Romania! Descoperă senzația de libertate și aventură pe două roți, fără efort, în mijlocul peisajelor pitorești. Rezervă acum și bucură-te de experiențe unice în natură, alături de ghizi experimentați și echipamente complete! - Înapoi Sus
Închiriere biciclete electrice | E-bike în Piatra Craiului - Tour Enduro Romania | Explorează frumusețea munților Piatra Craiului cu biciclete electrice/E-bike de închiriat de la Tour Enduro Romania! Descoperă senzația de libertate și aventură pe două roți, fără efort, în mijlocul peisajelor pitorești. Rezervă acum și bucură-te de experiențe unice în natură, alături de ghizi experimentați și echipamente complete!