Moto Enduro

10 motociclete Enduro
10 motociclete Enduro

Descoperă senzația de libertate și aventură cu flota noastră de 10 motociclete Enduro. Cu motoare puternice și suspensii robuste, vei explora terenurile accidentatele din Brașov, Zărnești și Piatra Craiului cu încredere și stil.

14 ATV-uri
14 ATV-uri

Explorează terenurile sălbatice din zona Zărnești-Bran cu flota noastră de 14 ATV-uri. Indiferent dacă alegi să te avânți pe cărările montane abrupte sau să străbați pădurile dese, ATV-urile noastre sunt pregătite să te ducă în aventura vieții tale.

19 biciclete electrice
19 biciclete electrice

Vrei să mergi într-o plimbare liniștită? 16 biciclete pentru adulți și 3 pentru copii sunt pregătite să te poarte în șa. Cu ajutorul lor, vei naviga cu ușurință prin peisajele pitorești ale munților, bucurându-te de fiecare moment și de priveliștile superbe.

Aventură și adrenalină

De ce Tour Enduro România? Pentru că este o formă de exprimare a libertății și a spiritului nostru de exploratori neînfricați. Este o modalitate de a ne conecta cu natura și de a ne testa limitele, atât fizice, cât și mentale.

În fiecare călătorie, ne întâlnim cu provocări unice și momente de încântare pură. Ne trezim la răsărit de soare și privim cu admirație peisajele spectaculoase care ne înconjoară. În timp ce ne îndreptăm spre traseele noastre preferate, simțim cum pulsul motoarelor ne pompează sângele în vene și ne pregătesc pentru ceea ce urmează.

Vezi pachete

Închiriere moto enduro

Pentru o aventură completă închiriem 8 motociclete Enduro KTM 300 TPI în 2 timpi model 2021 și 2 motociclete 350 în 4 timpi model 2021, ambele alimentate cu benzină.

Cu o putere și o manevrabilitate excepțională, aceaste motociclete sunt capabile să facă față traseelor provocatoare și să te conducă în călătorii ce îți vor rămâne întipărite în memorie pentru totdeauna. Pregătește-te să urci în șa și să îți explorezi limitele alături de Tour Enduro România.

Fiecare piatră pe care o evităm și fiecare pantă pe care o urcăm ne aduce o satisfacție unică și o senzație de împlinire. Ne luptăm cu noroiul, traversăm râuri și străbatem păduri dense, iar fiecare obstacol înfruntat ne face să ne simțim mai puternici și mai în viață ca niciodată.

Vezi tarife

Testimoniale

Tour Enduro
Contact Icon
Închiriere Motociclete Enduro în Zărnești - Piatra Craiului | Tour Enduro Romania | Descoperă libertatea și aventura cu motocicletele noastre Enduro în Zărnești și Piatra Craiului. Rezervă acum pentru o experiență de neuitat! Închiriere Motociclete Enduro si Pachete all inclusive! - Înapoi Sus
Închiriere Motociclete Enduro în Zărnești - Piatra Craiului | Tour Enduro Romania | Descoperă libertatea și aventura cu motocicletele noastre Enduro în Zărnești și Piatra Craiului. Rezervă acum pentru o experiență de neuitat! Închiriere Motociclete Enduro si Pachete all inclusive!