Snowbike/ Snowmobil

10 motociclete Enduro
10 motociclete Enduro

Descoperă senzația de libertate și aventură cu flota noastră de 10 motociclete Enduro. Cu motoare puternice și suspensii robuste, vei explora terenurile accidentatele din Brașov, Zărnești și Piatra Craiului cu încredere și stil.

14 ATV-uri
14 ATV-uri

Explorează terenurile sălbatice din zona Zărnești-Bran cu flota noastră de 14 ATV-uri. Indiferent dacă alegi să te avânți pe cărările montane abrupte sau să străbați pădurile dese, ATV-urile noastre sunt pregătite să te ducă în aventura vieții tale.

19 biciclete electrice
19 biciclete electrice

Vrei să mergi într-o plimbare liniștită? 16 biciclete pentru adulți și 3 pentru copii sunt pregătite să te poarte în șa. Cu ajutorul lor, vei naviga cu ușurință prin peisajele pitorești ale munților, bucurându-te de fiecare moment și de priveliștile superbe.

Aventura în zăpadă cu snowbike

Dacă simți că bucuria zăpezii te atrage ca un copil, atunci aventura pe snowbike este exact ceea ce trebuie să experimentezi! Este una dintre cele mai captivante și distractive activități ale iernii, care îți oferă senzația unui snowboard cu putere, dar pe senile sau schiuri. Imagină-ți o combinație între un dirtbike, un surfboard și un snowboard, toate reunite într-o singură experiență!

Mersul pe o bicicleta de zăpadă este ca și cum ai pluti pe un nor. Cu fiecare viraj și fiecare coborâre, vei simți cum te desprinzi de realitate și te lași purtat de bucuria jocului în zăpadă. Traseele cu snowbikeul și snowmobilul se fac in comuna Comandau, orașul Covasna la o ora jumătate distanță de Zarnesti/Bran.

Închiriem 4 snowbike-uri și 10 snowmobile pentru ca aventura ta în zăpadă alături de cei dragi să fie una memorabilă!

Dacă e iarnă, e snowbike

Nu este necesar să ai experiență prealabilă cu motocicletele sau bicicletele pentru a te aventura pe snowbike. Dacă ești curajos, aventuros și deschis să încerci ceva nou și palpitant, atunci ai tot ce este nevoie pentru a te bucura de această experiență inedită!

Noi, echipa Tour Enduro România, suntem aici să-ți oferim o aventură faină și distractivă în zăpadă cu snowbike-urile și snowmobilele noastre. Prinde curaj și alătură-te nouă pentru o experiență care îți vă rămâne întipărită în amintire pentru totdeauna! Pariu că vei reveni?

Testimoniale

Tour Enduro
Contact Icon
Închiriere Snowbike și Snowmobil în Comandau (Covasna), Zarnesti si Bran | Descoperă aventura iernii în zona Comandău (Covasna), Zărnești și Bran! Închiriază snowbike-uri și snowmobile pentru a experimenta bucuria zăpezii și a sporturilor de iarnă într-un mod palpitant și distractiv. Rezervă acum pentru o aventură de neuitat - Înapoi Sus
Închiriere Snowbike și Snowmobil în Comandau (Covasna), Zarnesti si Bran | Descoperă aventura iernii în zona Comandău (Covasna), Zărnești și Bran! Închiriază snowbike-uri și snowmobile pentru a experimenta bucuria zăpezii și a sporturilor de iarnă într-un mod palpitant și distractiv. Rezervă acum pentru o aventură de neuitat